Hieronder kun je alvast meer lezen over de Kundalini Awakening Session. Een dag voor de sessie ontvang je een herinnering met deze informatie:

Kundalini Awakening is een zachte maar krachtige methode om diepe ontspanning, emotionele genezing, verruimd bewustzijn en persoonlijke groei te bevorderen. Het is een kans om jezelf volledig onder te dompelen in een genezende en transformerende ruimte, waar je kunt verkennen, loslaten en groeien.

Hier zijn een paar dingen die u moet weten en overwegen:

  • De deuren gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur starten we met onze sessie. We eindigen meestal rond 21:30 uur;
  • Draag kleding waarin u gemakkelijk kunt liggen en bewegen. Optioneel kan een deken worden gebruikt, en voor mensen met koude voeten kan een paar warme sokken zeer comfortabel zijn;
  • NEEM JE EIGEN YOGAMAT MEE. Als je er geen hebt, stuur me dan een berichtje, want ik heb er een paar extra;
  • Eet uw maaltijd ruim vóór de sessie. Het is raadzaam om niet met een volle maag aan de sessie te beginnen. Dit geldt ook voor uw blaas. Natuurlijk moet je te allen tijde goed gehydrateerd blijven, maar houd er rekening mee dat de sessie zelf ruim een ​​uur duurt. Het wordt dus niet aanbevolen om vlak voor de sessie een fles water te drinken. Kies liever voor een klein slokje. Geen zorgen, uiteraard is er een toilet aanwezig op de locatie. 😉 En je mag gesloten flessen water meenemen naar de locatie;

Het adres is:

Spiritueel Huis
Voorstraat 51
2611 JL Delft

Hoe je er komt:

Met de trein: Je kunt gemakkelijk met de trein gaan (10 minuten lopen vanaf Delft Centraal)

Met de tram: Tram 1 en 19 hebben beide halte Prinsenhof en halte Nieuwe Plantage, deze liggen op 8 minuten lopen vanaf Voorstraat 51

Met de auto: Parkeer in de Phoenixgarage (Phoenixstraat 29 – 8 minuten lopen) of de Prinsenhofgarage (Kampveldweg 3 – 10 minuten lopen)

Als je vragen hebt of als ik je ergens mee kan helpen, laat het me dan weten. Ik ben hier om je te begeleiden voor, tijdens en na deze ongelooflijke ervaring.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te genieten van de Kundalini Awakening sessie en te zien wat de energie je brengt. Bedankt voor het meedoen en tot snel!

Marnix

www.kundalini-awakening.nl