Soorten Kundalini Sessies

Bij Kundalini-Awakening bieden wij diverse soorten sessies aan.
Zie hieronder de mogelijkheden en kijk wat het beste bij jou past:

Groepssessie

Een Kundalini Awakening groepssessie is een krachtige en transformerende ervaring waarbij meerdere deelnemers samenkomen om hun innerlijke reis te verkennen. Hier is een algemene beschrijving van hoe zo’n groepssessie eruit zou kunnen zien:

De groepssessie begint met een warm welkom en een introductie door de Kundalini Awakening facilitator. De facilitator zal de groep kennis laten maken met de principes en filosofie achter Kundalini Awakening, en eventuele richtlijnen delen om een veilige en respectvolle omgeving te creëren.

De deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en soms vertellen oud-deelnemers iets over hun eerdere ervaring(en). Dit creëert een gevoel van gemeenschap en ondersteuning.

Na de introductie begint de eigenlijke Kundalini Awakening-ervaring. De deelnemers worden uitgenodigd om te gaan liggen, hun Kundalini Awakening-reis te ontvangen zoals deze komt, terwijl de muziek wordt afgespeeld

De activatie uit zich op verschillende manieren. Het kan gaan met fysieke bewegingen;  wiegen, schudden, zitten of liggen, afhankelijk van wat de innerlijke leidraad is. Soms voelen de deelnemers behoefte om geluid(en) te maken, of zien zij beelden, komen er gevoelens voorbij, ervaren kou of juist warmte. Er is geen vastgestelde wijze hoe het innerlijk proces zal verlopen, de nadruk ligt op het volgen van je eigen innerlijke impulsen.

Tijdens de Kundalini Awakening-sessie biedt de facilitator energetische ondersteuning en begeleiding aan de deelnemers. Ze kunnen even bij je zijn, klanken maken of handen op of boven je lijf plaatsen om de energiestromen te vergemakkelijken. De facilitator creëert een veilige ruimte en is beschikbaar om individuele begeleiding te bieden wanneer dat nodig is.

Na de Kundalini Awakening-ervaring is er tijd voor integratie en het delen van ervaringen. De deelnemers krijgen de gelegenheid om vrijwillig hun ervaringen te delen. Dit kan variëren van inzichten en transformaties tot emoties en sensaties die tijdens de sessie zijn opgekomen. Het delen gebeurt met respect en zonder oordeel, waardoor een gevoel van verbinding en begrip binnen de groep ontstaat.

De groepssessie wordt afgesloten met een gezamenlijk moment van dankbaarheid en appreciatie. De facilitator kan de deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en hun bereidheid om zich open te stellen voor de Kundalini Awakening-ervaring.

Het belangrijkste aspect van een Kundalini Awakening groepssessie is het creëren van een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving waarin de deelnemers zich vrij voelen om hun innerlijke reis te verkennen en te delen. Een Kundalini Awakening groepssessie is zowel een groepsproces als een persoonlijk proces, elke ervaring is uniek waarin individuele transformatie en groei plaatsvindt, terwijl tegelijkertijd een gevoel van verbinding en gemeenschap wordt gecultiveerd.

Dinsdag 10 oktober 19:30 – Vlaardingen

Zondag 22 oktober 19:00 – Vlaardingen

XL-Sessie

Het hebben van een extra lange Kundalini Awakening  sessie kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van de behoeften en intenties van de persoon die de sessie ontvangt. Enkele mogelijke voordelen van een langere Kundalini Awakening-sessie zijn onder andere:

1. Diepere transformatie: Een langere sessie biedt meer tijd en ruimte voor diepgaande innerlijke transformatie. Het stelt de deelnemer in staat om dieper in de ervaring te duiken, blokkades los te laten en diepere lagen van bewustzijn te verkennen.

2. Versterkte energetische stroming: Door een langere periode te werken met de Kundalini-energie, kan deze sterker en intenser worden. Dit kan leiden tot een dieper gevoel van verbinding, vitaliteit en een verhoogde bewustzijnsstaat.

3. Meer tijd voor integratie: Een langere sessie biedt de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan de integratie van de ervaring. Na intensieve energetische werkzaamheden is het belangrijk om de tijd te nemen om de ervaring te verwerken, inzichten te integreren en de energie te laten integreren in het dagelijks leven.

4. Diepere ontspanning en herstel: Een langere Kundalini Awakening-sessie kan ook bijdragen aan een diepere staat van ontspanning en herstel. Het kan het zenuwstelsel kalmeren, stress verminderen en een gevoel van diepe rust en vernieuwing bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat een langere Kundalini Awakening-sessie intenser kan zijn en meer tijd en toewijding vereist. De XL-sessies worden in groepen en privé aangeboden. Indien jij een privé sessie wil boeken, is het raadzaam om de mogelijkheid van een langere sessie te bespreken met onze ervaren facilitators, zodat zij de sessie kunnen aanpassen aan jouw behoeften en capaciteiten.

Vrijdag 3 november 19:00 – Op Hodenpijl (Schipluiden, nabij Delft)

Donderdag 28 december 19:00 – in de Vondelkerk in Amsterdam

Retraite

Awaken the Bliss Within – De Wierschuur (NH) – Vrijdag 24 – zondag 26 November 2023

Dit retraite is speciaal gecreëerd om jou de ultieme ervaring van ontspanning, heling en zelfontdekking te bieden. Tijdens dit retraite zullen we verschillende workshops aanbieden, waaronder Kundalini Awakening, TRE (tension releasing exercise), Sound Healing en Breathwork.

Het retraite vindt plaats eind november, de perfecte tijd om jezelf op te laden voordat de drukte van de feestdagen begint. De Wierschuur is een luxueuze retraite-accommodatie die de ideale omgeving biedt voor deze ervaring. Hier kun je genieten van momenten van samenzijn met gelijkgestemden, maar ook ruimte vinden om je terug te trekken en te reflecteren op je eigen innerlijke reis.

Elke slaapkamer in de Wierschuur is uitgerust met comfortabele boxspring-bedden en een eigen badkamer. Je hebt de mogelijkheid om een kamer te delen met andere deelnemers of te kiezen voor een eigen slaapplek, zodat je je volledig kunt ontspannen en je eigen rust kunt vinden.

Bij ons geloven we dat liefde ook door de maag gaat. Daarom worden alle maaltijden tijdens de retraite zorgvuldig bereid en zijn ze volledig vegetarisch/veganistisch. We houden ook graag rekening met eventuele voedselintoleranties, zodat iedereen kan genieten van heerlijke, voedzame maaltijden die bijdragen aan je welzijn.

Onze ervaren retraite leiders, Elmora en Marnix, staan klaar om hun diepgaande kennis en wijsheid met jou te delen. Ze hebben een down-to-earth benadering en maken de workshops toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring of voorkennis. Tijdens de retraite zullen ze je begeleiden op jouw persoonlijke reis, je ondersteunen bij het loslaten van spanning en je helpen om diepe heling en zelfontdekking te ervaren.

Dit bijzondere retraite is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring op het gebied van retraites. Het is een unieke gelegenheid om even afstand te nemen van de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in een wereld van innerlijke groei en transformatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Elmora en Marnix staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons bijzondere retraite, waar je de kans krijgt om te ontspannen, te helen en de schoonheid van jouw innerlijke wereld te ontdekken.

3-daags Retraite 

Datum: 24, 25 en 26 november

Locatie: De Wierschuur

Plaats: Hippolytushoef (Noord-Holland)

*Prijzen:

gedeelde kamer: € 649,- p.p.

eigen kamer: € 749,- p.p.

*Inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden & snacks, koffie & thee, sessies & workshops

Retraite: Vrijdag 24 november 17:00 – Zondag 26 november 12:00 – De Wierschuur (Noord-Holland)

Awaken the Bliss Within – Athanor (GE)

Een weekend-retraite waar de mystieke krachten van Kundalini Awakening, Breathwork, TRE stress- en spanning verlichting en sound healing samenkomen om je te omarmen in een wereld van diepe transformatie en bewustwording. En dit alles op een prachtige plek temidden van de natuur in Lochem, Gelderland.

Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in een oase van rust, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. De zachte bries streelt je gezicht terwijl je jezelf overgeeft aan de helende energieën die in de lucht hangen. Hier, in deze serene omgeving, zul je de mogelijkheid ontdekken om jezelf te bevrijden van de lasten van het dagelijks leven en een diepe staat van ontspanning en vernieuwing te ervaren.

Adem diep in en voel de levenskrachtige energie door je heen stromen terwijl jouw Kundalini ontwaakt. Met deskundige begeleiding en zorgvuldig ontworpen oefeningen, leer je hoe je de Kundalini-energie in jezelf kunt activeren en laten ontvouwen. Dit is het ontwaken van je innerlijke potentieel, het openen van de deuren naar hoger bewustzijn en het ervaren van een diepe verbinding met het universum.

Naast Kundalini Awakening zul je ook de kracht van breathwork ervaren, een eeuwenoude techniek die de adem gebruikt om diep in je kern te duiken. Met elke inademing zuiver je jezelf van spanning en stress, en met elke uitademing laat je ruimte ontstaan voor rust en balans. Ademwerk is een reis naar het centrum van jezelf, waar je de bron van vrede en helderheid vindt die altijd al in je aanwezig was.

Tijdens deze retraite zul je ook de kans krijgen om stress en spanning los te laten, die zich diep in je lichaam hebben genesteld. Met behulp van TRE, een vorm van lichaamswerk waarbij je de spanning letterlijk en figuurlijk van je afschudt, ontdoe je jezelf van een oude jas, een stuk wat je bewust of onbewust met je meedraagt en wat je niet meer nodig hebt. Middels specifieke technieken, zullen Elmora en Marnix  je begeleiden naar een staat van totale ontspanning. TRE helpt je alle zorgen en negatieve energieën los te laten en word je omhuld door een gevoel van rust en vrede.

Ook wordt je ondergedompeld in de genezende klanken van Sound Healing. Laat de resonantie van klankschalen, trommels en andere magische instrumenten je ziel beroeren terwijl ze harmonie en balans creëren in elke cel van je lichaam. De trillingen van geluid laten je energie vrij laten stromen, waardoor de weg vrij is voor diepgaande heling en vernieuwing.

Deze retraite is een uitnodiging om jezelf volledig te omarmen, om los te laten wat je niet langer dient en je over te geven aan de helende krachten van het universum. Laat je leiden door de bekwame en liefdevolle facilitators, terwijl ze je ondersteunen op je reis naar transformatie en zelfontdekking.

Stap uit de hectiek van het dagelijks leven en betreed een wereld van rust, heling en innerlijke bloei. Ontwaak je Kundalini, adem diep, laat stress en spanning los en laat de genezende klanken je omhullen. Stap in deze retraite en laat jezelf transformeren tot een stralend wezen van licht, vrede en harmonie.

1-op-1

Het belangrijkste aspect van een privé sessie is dat het volledig is afgestemd op jouw individuele behoeften en intenties van de deelnemer,

Een Kundalini Awakening privé sessie is een combinatie van energiewerk en sjamanistisch reizen, een avontuur dat helemaal om jou draait!

We beginnen met een ontspannen praatje om elkaar beter te leren kennen. Jij kunt delen wat jou naar de Kundalini Awakening-sessie heeft gebracht en welke intenties je hebt voor de sessie. We nemen de tijd om te connecten en een vertrouwensband op te bouwen.

We creëren een rustige en comfortabele ruimte waarin jij je kunt ontspannen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door te zitten of liggen op een zachte mat of kussen. Het doel is om in het moment aanwezig te zijn en je bewust te worden van je lichaam en geest.

De muziek die gespeeld wordt helpt om dieper in jezelf te zakken. Je wordt uitgenodigd om mee te bewegen op dat wat zich aandient, dit mag je doen op een manier die natuurlijk aanvoelt voor jou. Dit kan variëren van fysieke bewegingen tot roerloos blijven liggen. Het gaat erom je lichaam de vrijheid te geven om te bewegen en te uiten.

De facilitator zal bij je blijven tijdens jouw Kundalini Awakening-reis en ondersteunt waar nodig. Dit kan variëren van zachte aanrakingen tot het maken van geluiden die de energie stimuleren. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt en dat we samenwerken om de ruimte te creëren waarin jij je vrij voelt om op jouw UNIEKE wijze te reizen.

Na de Kundalini Awakening-ervaring is er tijd om te reflecteren en te integreren wat er naar boven is gekomen. Dit kan gebeuren door stil te zijn, te schrijven in een dagboek of gewoon te zitten en te reflecteren. Het is een moment om de inzichten en gevoelens te omarmen en te voelen wat ze voor jou betekenen.

We sluiten de sessie af met een moment van dankbaarheid en waardering voor de reis die we samen hebben gemaakt. We delen een oprechte glimlach, een knuffel of een high-five als dat voor jou goed voelt. Het is een moment van erkenning voor de groei en transformatie die heeft plaatsgevonden.

Als jij nieuwsgierig bent naar die energie en kracht die je in je draagt en je geroepen voelt voor een persoonlijke Kundalini Awakening-ervaring, laten we dan samen op reis gaan! Laat ons weten wanneer je er klaar voor bent en we plannen een sessie in die helemaal op jou is afgestemd.

Online Groep

Online groep

Online 1-op-1

Online 1-op-1

CONTACT

Voor vragen of het boeken van een groepssessie, een 1-op-1 in persoon of online, stuur hieronder een bericht:

  Overzicht van alle aankomende Kundalini events:

  Vrijdag 1 september 19:00 – XL-versie Op Hodenpijl

  Zondag 17 september 14:00 – XL-versie Oase

  Donderdag 28 september 19:30 – Vlaardingen

  Dinsdag 10 oktober 19:30 – Vlaardingen

  Zondag 22 oktober 19:00 – Vlaardingen

  Vrijdag 3 november 19:00 – XL-versie Op Hodenpijl

  Vrijdag-zondag 24-26 november 17:00 – Retraite De Wierschuur